NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Långa naglar igen..

Kategori: Naglar

Igår var det dags att inse nederlaget och återfallet och att det bäst löstes med att bygga på naglarna.. Så, sagt och gjort - tid bokades för nagelbyggning. Det utlovades 90 minuters behandling, avslappning och skön stund för en själv, franska eller naturella tippar och valfri dekoration med stenar eller glitter om man så ville.. skönt tänkte jag! 
 
Efter mycket om och men med tiden, jag klantade mig lite där, så var det alltså dags igår efter jobb. Jag hittade dit till slut, även om det inte var enkelt, och var på plats vid den tid vi hade bestämt (jag var otroligt tydlig med att jag slutade jobba fyra så jag kunde inte vara på plats prick fyra utan kvart över.. Sa det flera gånger vid bokningen. Steg in genom dörren 16.16...) och fick lite förebråelser för att jag var sen, jag skulle ju vara där fyra.. Kanske borde man insett redan då hur det skulle gå.. 
 
Jag slog mig ner vid bordet och la fram händerna. Hon ställde inga som helst frågor kring naglar, vård, kvalitet, vanor eller nånting utan satte igång direkt. Fram med slipmaskinen och fila uppe på ytan på naglarna. Uppenbarligen har jag ju inte tagit så väl hand om dem för det gjorde ont direkt. Hon filade dessutom flera gånger i nagelbanden eftersom hon inte var så försiktig. Inte så noggrann heller för den delen - sidorna på naglarna filade hon nog inte på någon nagel i stort sett, även om det ju är där tipparna behöver mest hjälp för att sitta fast. Först på typ åttonde nageln frågade hon om det gick bra eller om det gjorde ont.. Jag svarade ärligt att det brände en hel del när hon filade och att hon gärna fick vara försiktig vid nagelbanden.. Fick inget direkt svar och de två sista gjorde hon precis som de åtta första. Tummen på höger hand var värst - hon lyckades fila rätt rejält med maskinen i nagelbandet på sidan så att det blödde. Då hade hon dessutom mage att kläcka ur sig "Oj..hihi..det var inte jag, det var maskinen.." !! 
 
Men ja, den plågan var ju i alla fall över till slut och det var dags att sätta tippar. Utan att fråga om jag ville ha vita eller naturella tog hon de naturella (nu gör det inte så mycket eftersom det var det jag ville ha, men det stör mig att hon inte frågade..) och började välja ut. Inte heller här ställde hon några frågor om hur jag brukar använda händerna eller så utan körde bara på. På med tipparna - någon blev lite sned och så, men det skulle hon "fixa till sen, det är ingen fara..." Fram med akrylen och inte helt rena och snygga penslar - det såg ut som om det var rester av gammal akryl i men hon gjorde rent dem lite mer innan hon satte igång i alla fall. På med någon antibakteriell vätska som sved som FAN i de nagelband hon filat mest i (framför allt höger tumme som blödde lite...) sen började hon bygga med akrylen. Jag är ledsen att säga det men jag har ingen som helst utbildning eller erfarenhet av att bygga naglar och jag GARANTERAR att jag hade gjort ett bättre jobb själv. Tipparna var inte täckta överallt, framför allt på sidorna (samma sidor som hon missat att fila på), akrylen var otroligt ojämn och skrovlig på ovansidan, naglarna fick olika form och sådär. Hon såg nog min frågande blick och lugnade mig med att hon skulle ju slipa sen så det skulle inte se ut så när hon var klar. (Btw så blev jag inte tillfrågad vilken färg jag ville ha på akrylen heller...) in med handen i en UV-lampa för att akrylen skulle torka fortare (?) och likadant på vänstern.
 
Sen filade hon. Det gjorde inte fullt lika ont, men det kändes det också - fortfarande framför allt i nagelbanden. Hon använde en rak fil, istället för en böjd som vad jag har sett är vanligast, vilket gjorde att filens förlängning gick upp i mina nagelband och fingrar också - lite oskönt.. Resten filade hon med maskinen och det brände nu med, troligen för att naglarna blivit lite förtunnade. Nu vågade hon dessutom påstå att jag är väldigt känslig och nej, ursäkta mig men det är jag INTE! Snarare har jag otroligt hög smärttröskel. Men men. Slutresultatet blev i alla fall:
- olika långa naglar
- naglar med olika kurva ovanpå
- naglar med olika form på tipparna
- ett blödande nagelband
- värkande, bultande fingrar
- någon sned tipp här och var.. 
- en kund som definitivt inte kommer tillbaka.. 
 
Det syns inte superbra på mina bilder, men jag lägger ändå upp dem så ni kan se.. 
 
Naglarna innan byggningen. 
 
Hennes slutresultat 
 
Underifrån
 
Mitt slutresultat efter att ha lagt någon timme på att fila om dem och fixa till. 


Oh, förresten. Missade att säga att hennes nästa kund var inbokad till 17.00.. Oooops, det var korta 90 minuter det! 
 
Men ja, nu har jag ju i alla fall naglar att måla igen - alltid nåt! 

Blå Måndag: PrettyBirdPolish - Night Heron

Kategori: Naglar

Idag ska ni få se ytterligare ett arkivinlägg, av precis samma anledningar som igår.. Det här lacket är dock så otroligt fint och speciellt att det förtjänar att visas upp en gång till. Night Heron kommer från min kompis Anna, som numera flyttat till Amerikat, under namnet PrettyBirdPolish. Jag har visat det en gång tidigare och skrev mer om lacket och inspirationen då, så det gör jag nog inte så mycket idag.. Men bilderna ska ni få, för det här lacket är så jädrans snyggt. I det gamla inlägget finns dock fler bilder, så vill man se mer så kan man kolla där.
 
Night Heron (natthäger på svenska) är ett mörkblått hololack med lite svaga, men helt tydliga, regnbågar som är otroligt snyggt i solen men dessutom riktigt snyggt i skuggan också. På bilderna är det tre lager Night Heron och ett lager Seche Vite, målat på nakna naglar (alltså utan vare sig baslack eller Aqua Base). Appliceringen är finfin och torktiden var bra. Dock behövs Seche Vite för glansens skull, även om det inte behövs för torktiden..
 
Night Heron är definitivt ett av de lack jag är mest kär i här hemma och det hade krävts MYCKET för att få mig att göra mig av med det här lacket. Än så länge ligger det nerpackat tillsammans med de andra i sin flyttlåda (omlindat med ett gäng varv papper!) men när jag väl får upp min hylla så kommer det att ha en av hedersplatserna där! Helt klart!
 
 
 
 
 
 
Idag kommer det att vara lite annorlunda än tidigare. Tack vare vackra och underbara Karin så kommer nu länkningen att ske genom att ni själva registerar ert blogginlägg med länken längst ner i det här inlägget. På det sättet ska det förhoppningsvis bli mindre trassel med att få upp länklistor och grejjer. Vi får se hur bra jag tycker att det känns - om jag fortsätter så eller om jag går tillbaka till det traditionella länkandet.. Men stort tack till Karin som ställer upp och hjälper mig, och i förlängningen er, denna veckan i alla fall!
 
 

 

 

Nail Art Sunday: Tema Svart/Vitt

Kategori: Naglar

 Så var det söndag och jag fortsätter mina arkivinlägg, av två anledningar. Dels har jag numera INGA naglar att måla på, alla är nerbitna till små stubbar, även om det inte är lika illa som det var när jag var som mest inbiten nagelbitare. Dels har jag fortfarande inte fått något internet hemma, tack för den Bredbandsbolaget (självutnämnd utrotare av väntan...jo, tjena!) Dessutom hade jag ju bilder på en manikyr som passade alldeles utmärkt till en Nail Art Sunday med tema svart/vitt vilket Lela bestämt att det är idag.
 
Den här manikyren gjorde jag till en höstfest på nationen i Lund förra året. Det vita, matta lacket kommer från Depend och det svarta minns jag inte riktigt. Pärlorna kommer däremot från Panduro och är ditlimmade med hjälp av nagellim och pincett. Det var pilligt, men det blev ganska bra ändå. Däremot minns jag jakten efter dessa pärlor med lite skratt i tankarna. Det var precis när Emporia hade öppnat här i Malmö. Jag visste att pärlorna skulle finnas på Panduro och ganska nära jobbet finns en Panduro Outlet så jag bestämde mig för att åka dit på lunchen. Naturligtvis fanns de här pärlorna inte på outleten, men de skulle tydligen finnas på just Emporia. Jag bad om en snabb vägbeskrivning dit och gav mig av. Jag skulle tydligen bara ta mig ut på motorvägen och sedan kunde man inte missa det, det var skyltat. Vi kan väl uttrycka det som att uppenbarligen kunde man missa de (och det är inte alls skyltat vill jag påpeka, inte till Emporia i alla fall.) Kommer man dessutom från det hållet jag gör så ser man inte den gigantiskt stora texten EMPORIA som står på andra sidan huset.. Så jag fortsatte köra och köra.. och köra.. Och hamnade till slut, stressad som få, i Limhamn. Jag konstaterade att jag hade missat Emporia på något magiskt sätt och bestämde mig för att det nog skulle gå snabbare att åka till Panduro inne i stan, så jag körde vidare inåt stan och lyckades faktiskt komma dit utan några större missöden. Snabbt som fasen fulparkera (och be till alla gudar att slippa parkeringsböter) och rusa in och köpa de jävla pärlorna. Sen tillbaka till jobbet, genom stan och lite halvrusningstrafik, utan att vara helt säker på bästa vägen. Jag behöver kanske inte förklara att hela min lunchtimme, och lite till, gick åt till att få tag på pärlorna och jag fick helt enkelt gå hungrig under resten av dagen.. Men ja, fint blev det ju i alla fall.. ;)
 
Naglarna matchades med en knallrosa cocktailklänning från H&M, med silverpaljetter vid halsen, och festen blev en succé! Naglarna beundrades av en hel del personer också. Dock var det inte sådär superhållbart, redan dagen efter fick manikyren ryka eftersom jag redan hade tappat någon pärla och det därför inte var fullt lika snyggt längre.. Kanske lite over the top för festen jag var på, och långt ifrån den mest praktiska manikyr jag burit, men det var roligt i alla fall! Och det har ju faktiskt inte varit med på Nail Art Sunday innan, även om de har visats här på bloggen tidigare så jag hoppas att Lela kan vara okej med det.. På tal om Lela kan jag ju varmt rekommendera att surfa vidare dit för att se fler snygga manikyrer på temat svart/vitt. Glöm inte heller att kika in i morgon för Blå Måndag! Tjipp!
 
 
 
 
 

Blå Måndag: länklista

Kategori: Naglar

Oj, vilken sympati det finns där ute för en bloggare utan internet. Härligt med lite medkänsla – och med att det är så många som ville vara med på Blå Måndag trots att det för tillfället inte sköts optimalt utan enbart så bra det går just nu.. Det värmer mitt hjärta att så många vill vara med!

Igår fick vi i alla fall en bekräftelse på att vi hade beställt bredband. Det stod att det skulle dröja tio dagar tills allt var löst, men förhoppningsvis räknas de fem-sex dagarna vi redan väntat in i den perioden. Annars blir jag lite ledsen i ögat faktiskt. Det är ju inte bara bloggen som lider skada utan även mitt serietittande – snart är ju TV här i Sverige ifatt.. Ofattbart! En annan tråkig nyhet är också att mina naglar nu har rykt helt nästan. INGEN nagel sticker ut utanför fingertoppen utan alla är en bit in. Jag har helt enkelt – efter drygt ett år som icke-nagelbitare – bitit av alla naglar. Why, oh why?! Men som tur var hittade jag ett erbjudande på att bygga på naglarna för 189 kronor så nu är det väl back to byggda naglar ett tag som gäller. Inte så roligt kanske, men bättre det än de små stumparna till naglar jag har idag. Min gissning är stress, dålig nagelvårdsrutin, omålade naglar och den berömda berg-och-dal-banan i kombination som har ställt till det. Jaja – som sagt, förhoppningsvis hjälper byggda naglar lite och så får jag väl komma igen starkt till våren eller nåt. (Och man kan ju faktiskt måla byggda naglar också, så bloggen kommer ju att leva vidare så klart – bara jag får internet igen så!)

Men ja, nog om mig kanske. Nu till er – det är ju ERA naglar det här inlägget ska handla om. Era blå naglar för att vara med precis. Ni var många igår som sagt – hela 13 stycken! Och vilken bredd det var på bidragen, det är kul att se att "blått" kan vara ett så brett tema..

 

 

Gelic har målat grymt snygga ryska dockor på blå bakgrund och SJÄLVKLART är det blått nog för att kvala in! Nailarts är alltid rätt!

Kerstin deltar med ett jullack från OPI som är så jädra snyggt. Det här gillar jag skarpt! Visserligen kanske mer vintrigt än juligt, men snyggt som attan ändå!

Hanna visar ett Ullredsfynd – ett Limited Edition från Kubiss i jeansvariant. Hade matchat vilken jeansoutfit som helst – snajdigt. Och matta lack är aldrig fel i min värld!

Bella debuterar på Blå Måndag. Även hon visar ett lack från Kubiss, här i kombination med ett glitterlack i guld – en riktigt härlig kombo!

Malin är missnöjd med täckningen från sitt China Glaze men mer nöjd med färgen. Och visst är det en härlig färg – men jag hade nog satsat på ett underlack istället för fem lager jag.. =D Imponerad över att Malin fick till det så snyggt trots antalet lager!

Karin visar upp ett härligt, knalligt blått lack från Color Club som helt klart hade kunnat få bo hemma i min samling också – definitivt ett lack i min smak! En grymt snygg blå och är den dessutom så lättlackad som Karin lyckas få det att se ut som är det ju en catch!

Camilla slänger in ett extremt blått lack från Sensinity i leken. Det här kan man verkligen kalla blått! Sådär blått så det nästan gör ont i ögonen, men ändå vilsamt på något sätt – märkligt va? Måste kolla in det där märket känner jag, än så länge har jag inga Sensinity alls själv.

Sanna visar ett mer turkosblått lack från Adena – även det ett märke som lyser med sin frånvaro i min samling. Även det här verkar vara något som det är läge att testa snart.

Emma visar ett helt otroligt snyggt blått hololack från Cirque. Vilken comeback säger jag! Det här hamnar rakt in på önskelistan – ganska högt upp också!

Pamsan har också hon haft lite teknikstrul på hemmafronten. Detta till trots lyckas hon visa upp ett helt sjukt snyggt lack som hon fått från Greklandsresenärer. Golden Rose är ytterligare ett märke som står på "testa-listan". Och om det blir det här lacket så skulle det ju inte göra någonting direkt.

My Nail Polish Online visar ett otroligt snyggt lack från EdM – Emily de Molly. Och visst får det en att tänka på havet? Perfekt inspiration till det lacket!

Alexandra visar också blått holo, men helt annorlunda än det Emma visade. Problemen med appliceringen syns inte alls på bilderna heller – grymt snyggt lack!

Linda har också valt ett Gina Tricot dagen till ära. Jag gillar skimret men det är synd att man inte ser flecksen bättre. Men ja, färgen var riktigt fin i alla fall och som Linda säger så är ju formulan i stort sett alltid perfekt på Ginas lack! 

Blå Måndag: Gina Tricot - Sapphire Blue

Kategori: Naglar

Så var det måndag igen.. Än så länge har Bredbandsbolaget inte hört av sig med någon form av internet till oss (är det inte de som gör reklamen där de ställer frågan "Var tog väntan vägen?" och påstår sig ha utrotat den? Baha säger jag i så fall!) så det får återigen bli ett arkivinlägg. Naglarna ÄR faktiskt blåa idag, om än inte med just det här lacket, men så länge blogg.se's app inte blir bättre att bildblogga ifrån så blir det inga nya bilder innan jag får internet hemma.. =/
 
Lacket ni ska få se idag är från Gina Tricot och heter Sapphire Blue. Själv har jag inte kvar det här lacket - det försvann i ett byte för ett tag sen - men det är riktigt fint så jag har funderat på att köpa det igen faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Vill du också vara med på Blå Måndag? Såhär gör du:
1. Posta ett inlägg med blå naglar, antingen blogg, instagram eller twitter. Glöm inte att länka hit.
2. Lämna en kommentar på det här inlägget och meddela att du är med. Alla är välkomna att lämna länkar till sitt inlägg, men deltar man via Instagram eller Twitter är det ett krav..
3. Tadaa - klart!
4. Kika in imorgon och kolla in länklistan för att hitta alla andra blåa godingar!  
 
Ha en underbar måndag!

Blå Måndag: länklista

Kategori:

Som utlovat kommer länklistan idag. Vi är inflyttade, och internet ÄR beställt, men det har inte anlänt än tyvärr. Men i och för sig gör det kanske inte så mycket, vi har inte heller hittat flyttlådan som innehåller skruvarna till bokhyllan och skrivbordet som datorn ska stå på så.. ;) Men snart så ska jag förhoppningsvis ha tillgång till internet hemma, mer än genom telefonen.

Gårdagen spenderades tillsammans med sambon då vi båda var lediga – riktigt skönt! Frukost i soffan, långpromenad med lurvbollen i höstsolen och sedan.. Sedan åkte vi faktiskt och köpte en bil till mig! Yay! Så nu kan jag inte bara titulera mig husägare utan också bilägare. Numera står det en Audi A4 i carporten därhemma, sambons bil har fått flytta ut i regnet! =) Vi tog en sväng på IKEA också, men det blev inte så supermycket handlat – det jag egentligen mest av allt ville ha fick underkänt av sambon så vi får leta upp andra lampor till köket. =/ Men jaja, det kan nog bli bra det med.

Men ja, länklista var det ja. Igår var ni hela 13 stycken som valde att delta i Blå Måndag – känns superkul och lite skönt att det är så många av er som stannar kvar trots att jag missköter bloggen så mycket som jag gör just nu. Jag utlovar bot och bättring, ge det en månad till eller något så ska det nog kunna bli räfst och rättarting ska ni se! Men först kör vi gårdagens deltagare!

Blowfish visar ett lånat, men vackert, lack från L.A Girls som jag misstänker kommer stå hemma i hennes samling inom kort..

Blingfinger  kör med nailarts även på en måndag – och är de bara blåa är allt godkänt här! Dessutom grymt snyggt!

Anne  utvärderar ett lack från Mentality – ett mellanblått lack med matt yta, fantastiskt snyggt i mina ögon!

Karin kör hårt på Nubar som – om jag inte minns helt fel – är månadens märke på NailMail. Det här är kanske något som kan locka ett par köpare, riktigt snyggt!

Jenny visar upp ett lack från Zoya med midnattsblått skimmer, finfint såhär på hösten!

Amy visar ett blått glitterlack från Star Nails – riktigt tjusigt, och definitivt prisvärt!

Sandra  kör också med L.A. Girls, dock inte samma som Blowfish. Här är det istället ett riktigt djupblått lack som ser grymt snyggt ut!

Fröken Nilsson  visar ett riktigt fint lack från Kiko. Jag har önskat Kikolack från mamma som är ute och reser nu, har hon hittat det här är det ju full pott!

Camilla visar en fining från OPIs San Fransisco-kollektion. Jag gillar färgen måste jag säga!

Alexandra kör på ett lack jag faktiskt aldrig sett innan – från Palladiumserien från Oriflame. Ser riktigt spännande ut måste jag säga!

My Nail Polish Online också OPI, men från deras julkollektion i samarbete med Mariah Carey – en riktigt härlig blå glitterbomb! Ska väl erkänna att om den låg i ett paket under granen hade jag inte blivit ledsen direkt!

Alexandra visar sitt go-to-lack när hon ska på fest. Och det kan man väl förstå – det här lacket är så jädrans snyggt! Och helt klart blått nog att kvala in idag! Det här hade också kunnat få ligga under granen..

Kerstin valde att visa er ett lack från vårkollektionen från Orly – men vem bryr sig om vilken årstid kollektionen är från när man visar snygga lack? ;) Och det var väl tur att lacket fick komma fram INNAN nästa vår också?

Det var alles för idag - nästa vecka hoppas jag som sagt att jag är back on track och kan ge er både Blå Måndag inlägg och länklista på rätt dag. Fram tills dess får vi se hur mycket bloggande det blir... Tjipp!

Blå Måndag: Mavala - Blue Mint

Kategori:

Vi kör på med samma koncept som förra veckan - även om planen är att det ska bli en länklista den här veckan. länklistan kommer dock att komma först på tisdag troligtvis.. Men ja, samma koncept innebär arkivinlägg från i somras - den här gången med ett ljusblått lack från Mavala, Blue Mint. Dock är det inte samma bilder som i det gamla inlägget, så uppenbarligen måste jag ha swatchat det här en gång till.. ;) Dock kände jag att det var lite symboliskt att köra samma lack som i det inlägget eftersom det inlägget publicerades sist vi var i flyttagen. Det var då min underbare sambo faktiskt flyttade in hos mig på riktigt.. <3
 
Förhoppningsvis ska vi dock snart ha internet i huset också, det har dock inte legat högst på priolistan, och jag hoppas verkligen att jag ska kunna komma ikapp med bloggandet lite snart - ett inlägg per vecka känns lite mesigt.. Men ja, nu blir det ju snart mer tid till att blogga - nu när flytten är avklarad och så där!
 
Blue Mint är, precis som jag skrev sist, ett ljusblått, lite smådammigt, lack med ett väldigt diskret skimmer i. Bilderna ser lite annorlunda ut jämfört med bilderna i det gamla inlägget - jag antar att det helt enkelt beror på att dessa bilderna är tagna i solljus medan de andra bilderna är tagna i lampsken med en hyfsat gulaktig bakgrund. Jag hade tre lager på de gamla bilderna och antar kallt att jag har det här också. Jag minns också att lacket inte var helt lätt att måla med - det torkar snabbt och blir inte helt jämnt. Med Seche Vite på blir det dock finfint!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Vill du också vara med på Blå Måndag? Såhär gör du:
1. Posta ett inlägg med blå naglar, antingen blogg, instagram eller twitter. Glöm inte att länka hit.
2. Lämna en kommentar på det här inlägget och meddela att du är med. Alla är välkomna att lämna länkar till sitt inlägg, men deltar man via Instagram eller Twitter är det ett krav..
3. Tadaa - klart!
4. Kika in imorgon och kolla in länklistan för att hitta alla andra blåa godingar!  
 
Ha en underbar måndag!

Länklista - eller inte..

Kategori:

Förlåt tjejer, jag ser att det är många som varit med vilket är superkul, men tack vare lite teknikstrul har jag inte tillgång till dator med internetuppkoppling som jag kan blogga från. Därför blir det tyvärr ingen länklista denna veckan - de som vill se inläggen rekommenderas att klicka sig fram bland kommentarerna. Det är lätt värt det! 

Till nästa vecka hoppas jag att det kommer att finnas internet (och ett fungerande arbetsrum) i vårt hus! 

Blå Måndag: Nail Art

Kategori:

Ja, så blev det måndag igen då. Den här helgen har varit ledig från jobb men ändå full med arbete.. Nu är nämligen en del av berg-och-dal-banan avklarad - min lägenhet är såld och vi har flyttat in i vårt finfina hus! Som jag har längtat. Anledningen till att det har varit otroligt stressande är att vårt lånelöfte var villkorat med att lägenheten blev såld, annars kunde vi inte få något lån som räckte till. Inte trodde väl jag att en väl planerad lägenhet, hyfsat halvcentralt i Malmö, som är totalrenoverad senaste året skulle vara svår att få såld. Dessutom gick vi ju ut med ett ganska lågt pris. Vi hade till 31 oktober på oss att få den såld - det var nämligen vårt villkor i huskontraktet... Hela sommaren gick, med visningar där det inte kom någon alls eller där det kom folk som visserligen tyckte att lägenheten var suuuuuuperfiiiiiiin, men inte la något bud. Visning på visning, inga bud.. Sen kom det till slut ett bus - på 70.000 mindre än vad vi hade begärt. Eeeeh, nej tack. Vi hade nästan gett upp och bestämt oss för att prata med banken om att få behålla den och hyra ut den istället. Men så ringer mäklaren och säger att två personer ringt henne och velat boka in en visning - kunde vi tänka oss det? Lite uppgivet sa vi att det kunde väl gå bra. När visningen var klar ringde mäklaren och berättade att båda var intresserade men att bara en kommit in med ett bud, 45.000 under utgångspriset, men att den andra skulle höra av sig. Lite mindre än tre timmar senare ringde hon igen och berättade att budgivningen (som jag inte ens hört något om, det gick tydligen så snabbt) var avslutad och att jag fick 25.000 mer än utgångspriset. Dock fanns det en liiiten hake - köparen ville flytta in redan 15 november. Så nu kom nästa stress - flytten. Men nu är den avklarad och vi har äntligen fått flytta till det lilla röda huset med vita knutar ute i skogen! :D
 
Men ja, nu var det ju inte flytt och hus vi skulle prata om, oavsett färgen, utan naglar - mer specifikt blåa sådana. Då kom nästa lilla problem. Flytten. Alla lack ligger ju nerpackade och tydligen hade jag slut på blått i arkivet.. Det är anledningen till att ni istället får en favorit i repris idag. Detta är en blå nailart som jag hade när jag åkte upp och hälsade på min sambos föräldrar för första gången. Då var den lite av ett misslyckande, nu när jag kollar på bilderna är jag riktigt nöjd! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Vill du också vara med på Blå Måndag? Såhär gör du:
1. Posta ett inlägg med blå naglar, antingen blogg, instagram eller twitter. Glöm inte att länka hit.
2. Lämna en kommentar på det här inlägget och meddela att du är med. Alla är välkomna att lämna länkar till sitt inlägg, men deltar man via Instagram eller Twitter är det ett krav..
3. Tadaa - klart!
4. Kika in lite senare ikväll och kolla in länklistan för att hitta alla andra blåa godingar!
 
Ha en underbar måndag!