NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Blå Måndag: länklista

Kategori: Naglar

Ja, 20 ja, det var tiden en var tvungen att lämna länken för att säkert komma med. Planen var också att skriva inlägget ungefär då, men tji fick jag. Sambon är borta i ett par dagar nu och jag är själv med Pricken och idag har INGENTING gått som planerat – vare sig när det gäller mat eller sömn för honom. Så det är först nu som jag lyckats bli klar med allt annat jag var tvungen att göra och hinner sitta ner och skriva det här inlägget. Därför blir det kortare och koncisare än vanligt idag..

 

Just nu är det lite rörigt och stökigt i livet och jag känner att bloggen är något jag behöver prioritera bort ett tag. Däremot vill jag ju inte att Blå Måndag ska försvinna och jag har därför skaffat en alldeles ypperlig vikarie – Emelie! Från och med nästa vecka är det alltså hos Emelie som Blå Måndag huserar ett tag framöver i alla fall. Så in där och välkomna henne som temadagsvärdinna nästa måndag!

 

Idag var det inte så många som var med – kanske är det fler än jag som är trötta och hängiga.. Men ett par tappra själar var det så klart som visade blått idag.. Here we go!

 

Karin  med H&M – Blue Metal

 

Lottsky med Art Deco – Summer Azure

 

Anki med OPI – Kiss Me At Midnight

 

Emelie med Darling Diva – Chevelle

 

Anne  med China Glaze – I Sea The Point

 

Linda  med Nubar – Rockin' The Garden

 

Jag hoppas att ni har haft en bra måndag i alla fall, och som sagt - glöm inte att hälsa på hos Emelie nästa vecka! Nu ska jag ääääntligen krypa ner hos sonen och sova femton kvart i timmen - imorgon väntar hans första riktiga läkarbesök! Tjipp!

Blå Måndag

Kategori: Naglar

Idag är det verkligen en blå måndag, men tyvärr är det enda som är blått mitt humör.. Jag har hamnat i en situation där jag inte mår helt bra och tyvärr är både bloggen och nagelmålning några av de saker som får stryka på foten för tillfället. Jag har därför inga blå nagelbilder att visa er. Däremot vill jag gärna ge er chansen att visa upp era blåa kreationer i alla fall och skriver därför det här inlägget och hoppas att ni vill vara med ändå. Det enda ni behöver göra är att fixa fram ett blått blogginlägg och kommentera det här inlägget och gärna lämna en länk till ert bidrag i kommentaren. Sedan är du med! Ikväll tänkte jag surfa runt till er allihop och sammanställa en länklista - vill du vara säker på att vara med på den så lämna ditt bidrag senast klockan 20.00! Tjipp!

Nail Art Sunday: tema längtan

Kategori: Naglar

Lela ville den här söndagen se nail art som visar vad vi längtar efter. Det finns betydligt snyggare nail arts än mina att visa upp - den här blev jag inte alls nöjd med och den blev inte alls som det var tänkt. Däremot hann jag inte göra om det och det här inlägget är för viktigt för mig för att låta bli att skriva så den får duga helt enkelt. Jag hade kunnat visa nailart med jultema på för visst längtar jag efter julen. Jag hade kunnat visa en vintrig nailart tillsammans med en rykande varm kopp varm choklad framför öppna spisen för det längtar jag också efter, massor! Jag hade kunnat visa en nail art med tropikerna - värme, palmer, hav och solnedgång - för det hade ju inte varit helt fel.. Jag hade kunnat visa en brudnailart för att symbolisera min längtan efter vårt bröllop. Eller kanske en ultraljudsbild som skulle fått representera längtan efter en lillasyster till Pricken. Men nej, idag är det något helt annat som ska visas upp - en kanske mer djupgående längtan och önskan som dessutom ligger helt rätt i tiden..
 
Jag längtar efter ett samhälle där alla är lika värda, respekterade och trygga. Jag längtar efter ett samhälle där ingen känner ett behov av att byta namn när de ska skicka in arbetsansökan - eller än värre, känna behovet men att det ändå inte är lönt, de kommer ändå bli bortsorterade på intervjun. Jag längtar efter ett samhälle där en kvinna kan välja att bära slöja utan att kallas påskkärring. Jag längtar efter ett samhälle där det inte finns "tidningar" som publicerar tecknade bilder på våldtäkts- och mordoffer, mot offrens vilja, för att spä på hatet och fördomarna mot invandrare. Jag längtar efter ett samhälle där vi inte har riksdagsledamöter som beväpnar sig med järnrör på fyllan och villan, efter att ha kallat meningsmotståndare för blatte, blattelover och hora. Jag längtar efter ett samhälle där vi inte har ett rasistiskt parti i vår högsta beslutande församling.
 
Ja, jag vet, du är troligen ganska trött på politik just nu - supervalår kan ha den effekten på människor. Men jag vill fortfarande be dig att försöka hålla engagemanget uppe i ett par timmar till. För nej, min längtan kommer inte att uppnås enbart för att SD inte sitter i riksdagen - rasism och främlingsfientlighet kommer inte att försvinna, diskrimineringen kommer inte att försvinna, Avpixlat och vidriga twittrare kommer fortfarande finnas kvar och hatet kommer fortfarande att klamra sig fast i vårt samhälle. MEN - ett samhälle utan SD i riksdagen, eller i alla fall där de inte har något inflytande, är fortfarande bättre än ett samhälle med dem i riksdagen med makt. Ett samhälle utan SD i riksdagen är ett steg närmre och ett steg på vägen. Det är lång väg kvar dit jag vill, men jag vill en dag kunna säga till min son - när vi tittar på nyheter och hör om främlingsfientliga eller rent av öppet nazistiska partier som sitter i beslutande församlingar runt om i Europa och världen - att det händer i alla fall inte i Sverige. Att i Sverige har vi en annan grundläggande människosyn, andra grundvärderingar, som gör att sådana partier inte kan få plats och makt här. Värderingar som stämmer överens med mina och de jag hoppas att min son kommer att ha. Jag vill se min son växa upp i ett samhälle där han inte automatiskt värderas högre än hans mörkhyade bänkgranne i skolan utan där de tävlar på lika villkor. Jag hoppas att han en dag ska få leva i ett samhälle där olikheter uppskattas och uppmuntras, där mångfalden verkligen utnyttjas och där olika livserfarenheter och kulturer faktiskt verkligen får berika varandra - mer än när det kommer till mat. Där valberedningar och företag aktivt letar efter kandidater som kompletterar tidigare sittande och verkligen strävar efter mångfald, utan att bry sig om kön/hudfärg/kultur eller ålder. Helt enkelt ett samhälle där alla är lika mycket värda - ett lite varmare samhälle.
 
Därför vill jag be dig - ja, just dig - om en sak. Idag är det den 14 september 2014 och det är val till Sveriges riksdag. Idag kan DU göra en viktig insats för att skapa det samhälle du vill ha. Och det är lätt. Ta reda på vilken vallokal du ska rösta i och GÅ DIT! Lägg din röst för det samhälle du vill att du, jag, våra föräldrar, våra barn och våra medmänniskor ska leva i. Om du sedan väljer att lägga din röst på alliansen, på oppositionen, på en specifik kandidat, på F! eller på KD - det spelar mig mindre roll. Men snälla, ska du lägga din röst på Sverigedemokraterna eller något annat främlingsfientligt, rasistiskt eller nazistiskt parti så se till att du verkligen är medveten om vad du röstar på. Rösta inte på dem för att "göra en förändring", "röra runt i grytan" eller "visa missnöje". Röstar du på ett sådant parti så gör det för att du verkligen vill ha det samhälle de strävar efter - och var då medveten efter vilket samhälle de verkligen strävar! För mig finns det så mycket som visar att Sverigedemokraterna inte är ett parti värdigt att sitta i våra beslutande organ runt om i landet, vare sig på kommunnivå eller i riksdagen, men de filmerna, klippen, artiklarna och skandalerna har du troligen redan sett snurra runt på Facebook och nätet i övrigt så jag lär ju inte övertyga dig genom att posta dem här igen. Men snälla, ta en funderare på om det verkligen är ett parti du vill se i Sveriges riksdag. Jag vill det inte!
 
 
 
 
 
 
Skulle det nu vara så att du helt missat alla diskussioner och debatter fram till nu och inte har en aning om vem eller vilka du ska rösta på så ska jag ge dig ett tips, baserat på min världsbild. Jag kommer att kryssa för Kristina Yngwe (c) i riksdagsvalet. Hon är en otroligt kompetent tjej, jordbrukare uppväxt i en jordbrukarfamilj, som kommer att jobba för "ett Sverige där entreprenörskap och kreativitet uppmuntras, där hela Sverige ges möjlighet att utvecklas och där vi kombinerar långsiktig hållbarhet med ekonomisk tillväxt. Ett Sverige där alla människor oavsett bakgrund ges förutsättningarna och möjligheten att forma sina egna liv, och där vi välkomnar olikheter och möter varandra med nyfikenhet och respekt istället för rädsla och misstro." som hon själv skriver. Dessutom har hon sedan länge drivit på för en bättre djurhållning, mer svenskt kött - och annan mat - i affärerna, en minskad antibiotikaanvändning på friska djur och ett starkare arbete med miljöteknik. En riktigt bra tjej som hade varit en frisk fläkt i riksdagen! Henne kan du kryssa om du bor i Skåne läns södra valkrets - du uppmuntrar jag verkligen dig att göra det. Även i övrigt rekommenderar jag Centern. Men som sagt, vilket parti du röstar på spelar mindre roll, så länge du röstar avstår att rösta på Sverigedemokraterna, Svenskarnas parti eller något annat unket främlingsfientligt parti. Och så länge du röstar!
 
 
Mer nailart - troligt både snyggare och mindre politisk sådan - kommer du att hitta hos Lela idag, precis som alla andra söndagar. Så - när du har varit iväg och röstat - surfa in dit och kolla in alla dagens bidrag! Imorgon ses vi här igen för Blå Måndag hoppas jag! Tills dess - tjipp!

Blå Måndag: länklista

Kategori: Naglar

Nu så kommer länklistan! Jag som tänkte att det skulle vara så enkelt att vara ensam på natten – på natten är det ju ändå jag som har ensamt ansvar om Pricken eftersom jag nattammar och sambon inte är till så stor nytta för just det. Men vad jag inte tänkte på riktigt var hela kvällen innan det är dags att sova, med en son som vill ha väldigt mycket uppmärksamhet och bli buren hela tiden just nu. Jag fick en liten stund ensam när han kunde ligga i babygymmet, men det var inte länge det. Däremot gick veckohandlingen på rekordfart – jag stack hemifrån fem i halv sju och var hemma, färdiguppackad, klockan tjugo över sju! Awesome! Och hundrackarn hade inte hittat på allt för mycket bus när hon var ensam hemma.. =)

Men ja, länklista var det ja.. Idag bara ramlade det in bidrag! Sjukt roligt!

AnnKicki  var först ut med en otroligt tjusig Kiko. Och därmed var det bevisat, om någon nu tvivlade, att prislappen på flaskan inte automatiskt avgör hur snyggt lacket är..

Pamsan  gled in som stark tvåa.. Trots ett sug efter mörkare färger blev det ljust och pastelligt idag – så kan det gå när en har recensionsflaskor kvar att visa efter sommaren!

Emelie  har även hon fyndat på H&M som jag tror att en del av oss nagelnördar har. Även hon visar upp lacket i både matt och blank version, in och se vilken ni gillar bäst!

Anne  ger er ett väldigt sött och pastelligt lack som verkligen är blått! Ser mysigt ut och det låter ju bra på beskrivningen också!

Karin  deltar med krossade blåbär – eller det skulle en kunna tro i alla fall! Riktigt coolt lack, jag diggar färgkombon!

Helena  förärade oss också med ett bidrag. Även hon har varit på H&M men visar ett helt annat lack, med helt annan färg. Lite dammig teal är aldrig fel säger jag!

Zara  kombinerar Blå Måndag med 31dagarsutmaning. Därför visar hon oss ett otroligt vackert blått lack och dessutom en snygg nailart!

Gelic  visar också hon ett billigt men vackert lack. Jag tror att jag kanske har just det här hemma i hyllan och har precis som Gelic i så fall använt det ett par gånger till nailarts och liknande.

Kerstin  visar ett av höstens nya lack som Pamsan nog är lite sugen på kanske. Jag blev det om inte annat av Kerstins bilder.

Alexandra  har nailartat i olika varianter av blått med riktigt snyggt resultat! Blått, glitter och prickar – vad kan väl gå fel?

Vikab  visar er ett blålila holo som ser ut att ha riktigt kraftiga regnbågar. I kombination med silverglitterholo blir det ju riktigt fint! Trevlig bröllopsdag Vikab!

Vikab  körde en dubbel idag. Här visar hon er ett av höstens härliga lack som i alla fall jag blev lite sugen på. Fysiken bakom däremot, det känner jag att jag lämnade bakom mig när jag slutade gymnasiet.. ;)

 
Nu ska jag ta och borsta tänderna, tvätta händerna och krypa ner till sonen som sussar sött och förhoppningsvis fortsätter med det ett tag framöver! =) Tjipp!

Blå Måndag: China Glaze - Splish Splash

Kategori: Naglar

Shit vad veckorna går fort - det är redan måndag igen. Denna veckan kommer ju inte att bli som andra veckor heller - sambon ska jobba natt vilket innebär att jag ska vara själv hemma med Prutten på nätterna medan sambon är hemma på dagarna.. Skumt. Dock är veckan ganska uppbokad så den kommer nog att gå ännu fortare än vanligt..
 
Men men, det är ju inte därför ni är här - det är ju dags för nagellack såklart. Måndag innebär blått, precis som vanligt, det är ju Blå Måndag. Den här veckan ska ni få se ytterligare en snygging från China Glaze som ramlade hem i ett fint paket här till mig i april. Splish Splash kom i ett paket från Maria tillsammans med lite andra godsaker som ni får se när jag visat resten av presenten. 
 
 
 
Splish Splash är lite tunn i formulan och täckte väldigt dåligt på ett lager. Däremot redde det snabbt upp sig, två lager var nära att täcka helt men på bilderna ser ni tre lager. Lacket är ganska lättlackat men en får inte hålla på att jobba runt det för mycket för då har det en tendens att dra med sig det redan målade lacket och lämna en bald spot på naglarna.. Det torkar alltså ganska snabbt och matt, och beter sig lite som ett neonlack men jag vet inte om jag skulle beskriva färgen som en neon riktigt - kanske en riktigt mörkblå neon om sådan finns? Däremot är lacket inte direkt förlåtande för ojämnheter i nageln, ni kan se på mitt ringfinger att de ojämnheter som finns där syns ganska bra även om de syns mindre på bild än i verkligheten.
 
När jag satt och målade tyckte jag att lacket var lite halvtråkigt i matt version men att det levde upp och blev riktigt, riktigt snyggt med topplack på. Skimret i lacket kommer fram mer och lacket får verkligen liv och lyster. För att visa skillnaden lämnade jag ringfingret matt inför fotograferingen. När jag sen gick genom bilderna så tyckte jag fortfarande att lacket var grymt snyggt med topplack på, men att det faktiskt var riktigt snyggt i matt version också.. Kul hur stor skillnad det kan göra ibland! Mina bilder ger dock en lite för intensiv blå nyans, mest rättvisande i färgen är nog faktiskt nästan flaskbilden längst upp i inlägget.
 
 
 
 
 
 
 
Som ni kanske märker har jag också bytt bakgrund till mina fotografier - från grått till svart. Vad tycker ni - vilket blir bäst? Och tycker ni lacket är snyggast matt eller blankt förresten?
 
Vill du också vara med på Blå Måndag är det lika enkelt som vanligt. Fixa fram ett blått inlägg, företrädesvis om naglar. Kommentera sedan detta inlägg och berätta att du är med. Deltar du på något annat sätt än genom blogginlägg så måste du lämna med en länk till ditt inlägg, exempelvis på Instagram. Detta är du dock väldigt välkommen att göra även om du deltar med blogginlägg, det gör det hela lite lättare för mig. Vill du vara garanterad att komma med i länklistan vill jag ha din kommentar innan klockan 20. Sen är det klart - enkelt va?
 
Tjipp!
 
 

Ninja Polish - Ambrosia

Kategori: Naglar

I ett vackert litet paket från Annika kom ett väldigt speciellt lack; Ninja Polish - Ambrosia. Ninja Polish har ju slutat tillverkas tyvärr, det finns väldigt många fina lack från det märket som väldigt gärna hade fått bo hemma hos mig men nu har jag ett i alla fall! Som jag skrev i tisdags är jag inte normalt sett överdrivet förtjust i röda lack men det här slog an en ton hos mig direkt när jag öppnade paketet..
 

Jag visste från en swatchsticka att Ambrosia är skirt och jag ville inte slösa på lacket så jag la tre lager av det ovanpå Like Lolita som jag visat er tidigare. Eventuellt påverkar det färgen lite, lite men inte särskilt mycket. På sista bilden ser ni en nagel med bara Ambrosia där jag fick använda fem lager. Själv upplever jag inte att det blev så stor skillnad i färg men däremot i djupet, det är snäppet vackrare på egen hand.


Ambrosia har en tunn, kallt rosarös bas med rött/orange skimmer i. Jag vet inte riktigt om det är skimmer i två olika färger eller om det är så att skimret är lite duokromt men jag tror att det är det sistnämnda. Oavsett vilket så är det här lacket otroligt vackert. Det torkar ganska snabbt, men däremot lite halvmatt och behöver topplack för att komma helt till sin rätt - då glöder det på naglarna! Otroligt glad är jag, inte bara för ett Ninja Polish utan för det här lacket - även om mammas första kommentar när hon såg flaskan var "Det där kan jag aldrig se dig bära...." Vi får väl se hur det blir med den saken, det ska vi nog bli två om!

 

 
 
 
 
 
Fråga mig inte vad fasen jag har gjort med det här fingret... ingen aning.. =)

Vad säger ni - visst är det vackert? Och upplever ni att det är någon skillnad på när det ligger ovanpå Like Lolita eller på egen hand?

Här är hela paketet från Annika - Ambrosia, härligt te och en hel hög swatchstickor! Awesome!
 
 

Grön Onsdag: Barielle - Date Night

Kategori: Naglar

Idag ska ni få se underbart vackra Barielle - Date Night. Det här lacket kommer i ett välfyllt paket från Helena med bland annat Mayhem Mentality i. Det fanns dock fler godsaker i det paketet så ni får inte se en paketbild riktigt än, men den är värd att vänta på kan jag lova.

 

 

Men ja, Barielle var ett nytt märke för mig även det. Nya märken är alltid roligt, framför allt så länge de är bra. Och det här lacket - det var BRA! Ett mörkgrönt, fylligt skimmerlack - en riktig juvelton med härligt djup i. Det var dessutom riktigt lättlackat trots att penseln var ganska smal. På bilderna ser ni två lättlackade lager (utan clean-up!) men det hade nästan räckt med ett. Det täcker alltså riktigt bra också, och torkar både snabbt och blankt. Lacket hamnar där jag vill ha det och ingen annanstans och var en fröjd både att lacka med och att bära alltså! Full poäng - både till lacket och till Helena för valet!

 

 
 
 
 
 
 
För mer gröna, sköna toner rekommenderar jag ett besök hos Karin på Grön Onsdag. Där brukar det finnas mängder av gröna skönheter samlade! Tjipp!

FNUG - Like Lolita

Kategori: Naglar

Idag tänkte jag att ni skulle få se det sista lacket ut från Linnéas present.  Tidigare har jag visat er Zoya - Dream och FNUG - Runway. Det skulle en ju kunna tro räckte för ett paket, men nejdå - Linnéas paket innehöll ytterligare ett lack, ett FNUG till - Like Lolita.
 
Like Lolita är ett rött krämlack. Jag är inte så mycket för röda nagellack på mig själv, jag kan tycka att det är otroligt snyggt på andra men på mig själv får det - liksom rött läppstift - mig att känna mig antingen som en tant eller som en desperat kvart-i-tre-raggare.. Så ja, jag var lite småskeptisk när jag plockade upp Like Lolita ur paketet men när det väl hamnade på naglarna så var känslan bara WOW!
 
Precis som vanligt med FNUG är jag inte helt överens med flaskan och penseln - jag tycker att korken visserligen är skön att hålla i men penseln är lite för smal och tack vare formen på flaskan är det inte så lätt att få tillräckligt med lack på penseln när lacket använts ett par gånger. Utöver det har jag INGENTING att klaga på. Tre lättlackade lager perfekt rött krämlack är vad ni ser på bilderna. Tyvärr blev det precis som vanligt lite sent på kvällen innan jag tog bilderna så ljussättningen är inte den bästa...
 
 
 
 
 
 
Sambons kommentar var att det var ett riktigt snyggt lack men att han tycker att rött lack verkligen kräver sin matchning i kläder - antingen en riktigt snajdig "kontorsoutfit" eller en galablåsa.. Det här lacket hade jag dock kunnat tänka mig att bära med andra kläder till också!
 
 
Här har vi hela det underbara paketet från Linnéa - tre otroligt fina lack, kort med doftprover och ett jättemysigt doftljus! Tack så himla mycket!
 
Glöm inte att det är Grön Onsdag hos Karin imorgon - vi ses väl då? Tjipp!
 
 

Blå Måndag: länklista

Kategori: Naglar

 
 
 
 

Sen länklista idag – lille förkylde sonen ville verkligen INTE somna idag och definitivt inte ligga själv i sängen när han väl hade somnat. Till slut knoppade han in tillräckligt djupt för att jag, millimeter för millimeter, skulle kunna smyga upp ur sängen och in till datorn.

 

Nio tappra deltagare på Blå Måndag idag, plus att jag vet minst en på Instagram också! Och vilka lack ni visar tjejer – idag tror jag inte det var något lack jag inte gillade! Jag känner att jag har en hel del lack kvar att utöka min blå samling med!

 

Anne  var först ut denna måndagen och visar ett härligt jellylack som påminner rätt mycket om det jag visar, förutom ett vackert skimmer i..

 

Fröken Nilsson visar er ett lack som hon är osäker på om hon gillar eller inte. Jag är inte det minsta osäker, det var helt klart ett lack i min smak!

 

Lottsky  visar också kungsblått, dock med glitter på i hennes fall. Dessutom lack från ett märke som INTE finns representerat här hemma. =)

 

Även Pamsan visar lack från märken jag inte har. Här hade jag kunnat tänka mig både märket och det specifika lacket – jädrar vad jag gillade det här!

 

Karin  visar ett snyggt mörkblått lack som tack vare skimret nästan är mer lila. Dock definitivt tillräckligt blått för att kvala in så klart!

 

Kerstin visar en annan av favoriterna från förra sommaren – otroligt vackert är det lacket! Glad att jag haren backupflaska!

 

Anna  missade visserligen att kommentera – och att lägga till sina bilder – men blått är det i alla fall!

 

Självaste Angelica är för en gångs skull med på en annan temadag än Nail Art Sunday och vilket lack hon slänger in! Helt klart passar det in en måndag!

 

Linda  slänger in ett hololack såhär en måndag. Men ja, vad ska en säga – det är blått, det är flott och hade kunnat få bo i min lacksamling det också!

 

Nu ska jag krypa ner till sonen igen och tanka närhet och gos hela natten lång! Han är ju så söt när han sover! Sov så gott alla!

Tjipp!

 

Blå Måndag: H&M - Ocean Dive

Kategori: Naglar

Jag har varit lite inaktiv i veckan som gick - både jag och sonen har varit småkrassliga så det har blivit mindre tid till annat än honom. Den tiden jag har haft har jag dessutom lagt på ett annat nagelprojekt som ni förhoppningsvis ska få se lite senare - det ligger mycket jobb på det kan jag säga. Men det blir senare. Idag ska ni istället få se ett jätteblått lack, såklart en födelsedagspresent. I paketet från Gabriella kom en liten flaska från H&M med det söta namnet Ocean Dive. Det är däremot inte alls havsblått utan elektriskt skitblått helt enkelt.. Hur blått som helst! Mörkblå kräm som glider på och täcker på två lättlackade lager. Det hela toppades med ett lager Seche Vite för glans och för att torka lite snabbare. I motljus har jag fortfarande lite VNL men i normalt ljus så är det heltäckande och jämnt och fint. Av naturliga skäl är penseln lite i kortaste laget och korken lite liten att hålla i men annars har jag ingenting alls att klaga på - ungefär som det brukar vara med H&Ms lack tycker jag..
 
Mina bilder lyckades inte alls fånga rätt färg på lacket, hur jag än försökte pilla med vitbalans och färger.. Mest rätt är nog färgen ni kan se på första flaskbilden - en klart elektrisk kronblå. Riktigt fin färg. På bilderna ser lacket också mindre täckande ut än det var i verkligheten - skumt hur det kan bli sådär på bild..
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill du också vara med på Blå Måndag så är det lika enkelt som vanligt. Trolla fram ett blått blogginlägg, företrädesvis med naglar. Kommentera sedan detta inlägg och berätta att du är med. Deltar du på något annat sätt än genom blogg, exempelvis Instagram eller så, så är det obligatoriskt att lämna en länk till inlägget. (Det får en gärna göra om en deltar med blogg också såklart!) Lämnar du din kommentar innan klockan 20 ikväll är du garanterat med i länklistan som kommer upp senare! Tjipp!