NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Blå Måndag: länklista

Kategori: Naglar

Ja, 20 ja, det var tiden en var tvungen att lämna länken för att säkert komma med. Planen var också att skriva inlägget ungefär då, men tji fick jag. Sambon är borta i ett par dagar nu och jag är själv med Pricken och idag har INGENTING gått som planerat – vare sig när det gäller mat eller sömn för honom. Så det är först nu som jag lyckats bli klar med allt annat jag var tvungen att göra och hinner sitta ner och skriva det här inlägget. Därför blir det kortare och koncisare än vanligt idag..

 

Just nu är det lite rörigt och stökigt i livet och jag känner att bloggen är något jag behöver prioritera bort ett tag. Däremot vill jag ju inte att Blå Måndag ska försvinna och jag har därför skaffat en alldeles ypperlig vikarie – Emelie! Från och med nästa vecka är det alltså hos Emelie som Blå Måndag huserar ett tag framöver i alla fall. Så in där och välkomna henne som temadagsvärdinna nästa måndag!

 

Idag var det inte så många som var med – kanske är det fler än jag som är trötta och hängiga.. Men ett par tappra själar var det så klart som visade blått idag.. Here we go!

 

Karin  med H&M – Blue Metal

 

Lottsky med Art Deco – Summer Azure

 

Anki med OPI – Kiss Me At Midnight

 

Emelie med Darling Diva – Chevelle

 

Anne  med China Glaze – I Sea The Point

 

Linda  med Nubar – Rockin' The Garden

 

Jag hoppas att ni har haft en bra måndag i alla fall, och som sagt - glöm inte att hälsa på hos Emelie nästa vecka! Nu ska jag ääääntligen krypa ner hos sonen och sova femton kvart i timmen - imorgon väntar hans första riktiga läkarbesök! Tjipp!

Kommentarer

 • Anki säger:

  Livet är lite stökigt bland, kan vara skönt med lite uppehåll. Bra att du skrev namnet på mitt lack förra veckan, när jag som vanligt har noll koll. Ha det gott.

  2014-09-22 | 08:04:10
  Bloggadress: http://www.annkicki.blogspot.com
 • Gelic' nail art säger:

  Tack för tiden som varit iaf, du kommer tillbaka om du vill och känner för det. Bloggen är ju inte det viktigaste som finns och man ska ju prioritera det viktigaste. :) <3

  2014-09-22 | 13:04:23
  Bloggadress: http://gelicnailart.blogspot.se
 • Homercrubs säger:

  TEST

  2023-03-09 | 03:28:09
 • Homercrubs säger:

  TEST

  2023-03-14 | 23:04:06

Kommentera inlägget här: