NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Grön Onsdag - China Glaze - Cha Cha Cha

Kategori: Naglar

Onsdag, sköna onsdag! Att för en gångs skull vakna och inse att jag har sovit nästan hela natten är riktigt skönt. Det där med massage av benen gör rätt stor skillnad, jag har tydligen drabbats av RLS - Restless Legs Syndrome - som gör att det är stört omöjligt att slappna av och somna på nätterna.. Och gissa vad det är när man är gravid - jadå, helt normalt! =) Så nu får sambon massera benen på kvällarna innan vi ska sova, annars är det kört för mig..
 
Har lackat klorna med ett grymt snyggt hololack men självklart lyser solen enbart med sin frånvaro idag så det blir inga bra bilder. Dessutom blev det ingen skön utflykt med hunden och sambon som tänkt, istället blir det nog mysdag i soffan tror jag..
 
Men gröna naglar ska ni minsann få se i alla fall. Ytterligare ett av fynden från Ullared är Cha Cha Cha från China Glaze, ett ganska tunt (både som i rinnigt och som i skirt) gräsgrönt lack med vad jag tror är guldfärgat skimmer i. Var lite osäker på hur det skulle vara att få täckande på egen hand så på alla fingrar utom ringfingret är det grundat med två lager NP 262 från Paris Memories - ett gräsgrönt krämlack - och sedan ett lager Cha Cha Cha. På ringfingret är det däremot tre eller fyra lager Cha Cha Cha på egen hand, vilket ju faktiskt täckte det också. Lacket blev något plattare när man hade det med underkläder - skimret blir mycket mer framträdande när man har det på egen hand så det blir också lite mörkare över 262 känner jag. Oavsett vilket tycker jag att det är snyggt och förutom att det var lite rinnigt i konsistensen var det lätt och smidigt att måla med och det torkar finfint. Som vanligt är allt toppat med ett lager Seche Vite.. Även här, precis som i måndags, får jag be om ursäkt för rejält misshandlade och tradiga nagelband, jag lovar att de brukar se bättre ut, här hade jag helt enkelt helt glömt att smörja in dem efter borttagningen av det förra lacket..
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill man se mer grönt brukar det samlas ett gäng sköningar inne hos Karin så surfa gärna dit för grönt på både naglar och ögon om allt är som det brukar.. Tjipp!

Kommentarer

 • Lela säger:

  Cha Cha CHa är en gammal favorit hos mig och jag måste säga att jag föredrar den ensam på nageln. Den får mer liv när guldskimret kommer fram ordentligt.

  Svar: Ja, jag föredrar nog också den ensam - som du säger så kommer skimret fram mycket mer då och lacket får ett helt annat djup och liv än när det är bara ett lager.
  Tove

  2014-02-19 | 20:14:23
  Bloggadress: http://www.lelack.se
 • Karin säger:

  Åh aldrig tänkt att den där hade en nästan holo-effekt! Fint!

  Svar: Holoeffekt? Vad ser du som inte jag ser - jag ser ingen holoeffekt, tyvärr - då hade lacket varit ännu coolare.. = )
  Tove

  2014-02-19 | 20:45:40
  Bloggadress: http://vackerunderbar.se
 • Helena säger:

  Dn grön klassiker!

  Svar: Ja, men det är ju verkligen det. Men nu finns det i min samling också minsann! =)
  Tove

  2014-02-20 | 14:10:07
  Bloggadress: http://www.lackycorner.com
 • Andrea / Tasty Tips Blog säger:

  Det här är ett fint lack! Men det har ju ingen holoeffekt? Varför skriver Karin det? Missuppfattade hon din text kanske?

  Svar: Fint är det, men inget holo..
  Tove

  2014-02-21 | 02:52:46
  Bloggadress: http://tastytipsblog.blogspot.se
 • Karin || Vacker & Underbar säger:

  Läste nog för hastigt och tyckte mig se holoskimmer. ...

  2014-02-23 | 20:15:20
  Bloggadress: http://vackerunderbar.se

Kommentera inlägget här: