NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Blå Måndag: länklista

Kategori:

Idag har jag och sambon lovat varandra att vi ska vara i säng till tio båda två.. Jag har tio minuter till godo när jag börjar skriva det här! ;) Heja heja! (Han gick dock precis ut med hunden...)
Min dag blev lite upp och lite ner kan man säga, men mestadels upp ändå. Däremot blev det ju lite downhill ikväll när mitt himmelsblått förlorade, och mot DIF av alla... På en Blå Måndag? Det borde fan vara förbjudet! Hoppas att ni andra har haft en bra dag i alla fall! Idag var ni i vilket fall som riktigt många som var med - rekord kanske? Får kolla upp det imorgon - kul i vilket fall som helst! Ni är alla underbart härligt välkomna!

Alexandra visar ett fint lack som hon inte riktigt är nöjd med appliceringen av. Helt oavsett appliceringen kan ingen klaga på bilderna i alla fall - otroligt fina!

Sanna slår till med en goding från IsaDora där namnet är mer silvrigt än lacket säger jag. Snyggt i alla fall och även jag tycker att detta är mer höstigt än vårigt..

Linda visar ett härligt, höstigt lack som jag faktiskt blev riktigt sugen på. Perfekt nu till hösten med varm choklad under filten i soffan! Och breda penslar är ju inget problem för mig heller - I like it!

Pamsan kör dubbla teman idag - dels har hon sin egen sandiga vecka och dels är det blått såklart! Även om jag för min del föredrar de gnistriga stukturlacken så ÄLSKAR jag färgen på det här!

Fröken Nilsson visar ett billigt lack från semesterresan som dock ser ut att vara ett riktigt fynd! Härlig blå färg måste jag säga!

Camilla visar sina moves på naglarna! Ett härligt glitterlack, fyllt med överraskningar! Sånt gillar vi!

Karin visar ett lack som till viss del påminner om det Linda visar - härligt höstmurrigt och mysigt! Dessutom lättillgängligt, det är ju aldrig fel!

Lela har visserligen inte sagt att hon vill vara med, men visar man sådana här skönheter som helt klart drar mot blått så får man stå ut med att bli indragen i alla fall! Ytterligare ett sandlack på display - ett som inte heller jag kunde motstå i affären. Eller ja, vem lurar jag - jag åkte till och med till affären för att köpa det och dess syskon..

Emma visar en liten blå Hawaii-ian.. (eller hur man nu säger det på svenska..) Det här hade lätt kunnat få flytta hem till mig också!

Hannah deltar via Instagram vilket ju går lika bra det.. Hos henne får vi se ett lack som en följare jämförde med den rutiga färgen i Tomtens julverkstad, och visst finns det en poäng! Snyggt!

Malin visar en gammal favorit på ett nytt sätt. Jag måste säga att jag gillar både lacket och flaskan - men visst är flaskan något alldeles extra?

Ulrika visar ett lack jag faktiskt helt missat - med Simpsonstema! Fräckt, och man kan verkligen se inspirationen! Synd att det är sambon som är stora Simpsonsfantasten här hemma och jag tror inte att han hade uppskattat nagellack i present lika mycket som jag..

Kerstin visar en av mina sommarfavoriter - så himla snyggt det är! Men visst är det svårtfotat, jag hade ju också vissa problem med mina bilder som ni kanske minns..

 

 

Som vanligt - är det någon jag har missat, skrivit fel i länkningen eller som tillkommer efter att det blivit läggdags för mig så får ni hojta till så fixar jag under morgondagen! Tjipp!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: