NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Buzzador Pepsodent White Now Triple Power Gold

Kategori:

Glad idag! Har blivit uttagen till Buzzadors kampanj för Pepsodent White Now Triple Power Gold, Pepsodents nya tandkräm med extra mycket vitgörande blått skum. Jag har sedan jag var liten haft ganska vita tänder så det ska bli intressant att testa och se om det gör någon skillnad för mig..
 
För er som inte vet vad Buzzador är så är det en sajt där man kan bli medlem. Sedan får man erbjudanden om att vara med i olika kampanjer med alla möjliga olika varianter av saker. Det går helt enkelt ut på att man först själv testar produkten och sedan berättar om den och sina egna upplevelser för människor i sin omgivning. I de allra flesta kampanjerna får man därför produkten i fullsize till sig själv och dessutom ett antal provförpackningar som man kan dela ut till vänner och låta dem testa. Vännerna får sedan berätta för en hur de har upplevt produkten och slutligen så rapporterar man själv till Buzzador vad man själv och vännerna tycker och tänker.. Det brukar vara väldigt roligt och man får testa en massa spännande, nya produkter.
 
Bild lånad från Buzzador
Den här kampanjen går alltså ut på att jag ska testa Pepsodents nya tandkräm under en period. Jag ska borsta tänderna med tandkrämen två gånger om dagen och fortlöpande dokumentera hur tänderna ser ut. Dessutom ska jag dela ut 12 stycken prover till vänner och bekanta som också ska få testa. Självklart kommer jag kommentera här under tiden också..
 
För er som är sugna på att bli buzzadorer, eller kanske vara en av de som testar tandkrämen tillsammans med mig, maila mig vet jag. Ni hittar mig på nailme.blogg[at]gmail.com

Kommentarer


Kommentera inlägget här: