NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Grön onsdag: FNUG Surf Board

Kategori:

Idag är det tydligen askonsdag, eller dymmelonsdagen, beroende på vem man frågar. Men ja, som ni alla kanske har gissat så är det i min värld istället GrönOnsdag.. =D
 
Idag får ni se det otroligt härliga Surf Board från FNUG gästspela här. Lacket är inte direkt en perfekt dröm att lacka med, men det är som sagt otroligt fint när det väl sitter på. Formulan är lite tricky, men när man väl hittar rätt på hur man ska göra går det bra. Själv fick jag bäst resultat med ett tunt, tunt förstalager för att sedan komplettera med ett flödigare lager. På bilderna ser ni alltså två lager - ett tunt och ett "tjockt" - Surf Board och inget topplack. Som ni kan se är det alltså rejält glansigt ändå.
 
Surf Board är ett krämlack, utan skimmer eller liknande, med en lite dammig men härlig grön nyans. Det är alltså ett ganska dämpat lack, men ändå massor med oumpf i det. Funkar bra om man behöver vara något mer diskret än jag många gånger är, men ändå vill ha något roligt på. Dessutom är det en nyans som inte fanns hemma i hyllan sedan tidigare, vilket alltid hjälper till att dra upp betyget/omdömet lite! =)
 
Min flaska köpte jag på MATAS i Malmö när de sålde ut sina FNUG. Därmed blev det också riktigt prisvärt! =)
 
Vill man se mer grönt klickar man sig in hos Karin på Grön Onsdag och njuter av alla gröna skönheter som hon samlat ihop där!
 
 
 
 
 
 
 
Ciao!

Kommentarer

 • Ann-Sofie säger:

  Åhhh vilken snygg grön! :-)

  Svar: Ja, eller hur!
  Tove

  2013-03-28 | 09:43:22
  Bloggadress: http://www.colourit.se/

Kommentera inlägget här: