NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Blå Måndag: H&M Blue My Mind

Kategori:

Idag är det dags för ett superfint mellanblått lack att få visa upp sig här.. Återigen måste jag be lite om ursäkt för mina bilder, jag ser att de inte är helt skarpa och perfekta och uppenbarligen har jag lyckats kladda lite på fingrarna när jag swatchade ett gäng lack efter varandra. Men jaja, skönheten i Blue My Mind borde framgå ändå! Om inte så är det som sagt mitt fel och inte lackets :)
 
Blue My Mind kommer från H&M och är ett härligt mellanblått krämlack med nästan en svag lila ton i. Inte så mycket att det kan klassas som en blurple, eller ens plue =), men det finns en svaaag lila ton som i mina ögon förhöjer det blåa. Lacket är lättmålat och trevligt att använda och torkar snabbt och jämnt. På bilderna har jag två lager och inget topplack. Eventuellt hade man behöver förstärka med ett topplack för att få den där perfekta glansen, men det är fint utan också.
 
Blue My Mind är helt klart värt priset man får betala på H&M och är ett väldigt bra lack att använda till nailart också, både som bas och som detaljfärg. Däremot har jag inte lyckats med att använda den som marblinglack.
 
 
 
 
 
Är man sugen på mer blått så kan man med fördel titta in hos LindaBlå Måndag - där samlas hela den blå eliten! =) Själv ska jag mer uppsöka sängen tänker jag mig!
 
Ciao!

Kommentarer

 • Andrea / Tasty Tips Blog säger:

  Så snygg färg ju! Jag har nyligen fattat det haha^^
  Tänkte också visa det här idag men det blir inte av, lite bra kanske nurå

  Svar: Kanske lite bra att det inte blev allt för många av samma lack.. =) Men det är finfint!
  Tove

  2013-03-26 | 00:00:27
  Bloggadress: http://tastytipsblog.blogspot.com

Kommentera inlägget här: