NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

BK deluxe nr 16

Kategori:

Skitväder! Regn och rusk, inget roligt alls. Men jaja, det går väl..  Och så ska man in på läkarbesök och bli skuren i, inte heller roligt. Men jaja, det går väl det med. Tur att man har en bra arbetsgivare och man får gå till läkaren på arbetstid i alla fall - och dessutom får läkarbesöket betalt. Man kan ju ha det sämre.
 
Idag ska ni få se ett ungefär lika tråkigt lack. Som ni nog vet så är rosa inte en favoritfärg. När det dessutom är ett lack med tunn, skir, tråkig rosa nyans så blir det inte bättre. Och BK Deluxe nr 16 är just ett sånt lack. Det är tunt. Det är skirt. Det är tråkrosa. Gissningsvis passar det bäst som layering. Här får ni se det över två lager H&M White. Av BK Deluxe har jag använt tre lager och sedan har jag inte använt topplack, för jag kan lova att detta inte satt på naglarna särskilt länge. ;) Det första lagret syntes knappt alls, men med tre lager får man fram denna mjuka, ganska tråkiga nyans. Torktiden var ingen höjdare, men så gav jag inte heller lacket direkt de bästa förutsättningarna, med fem ganska snabba lager utan direkt lång tid mellan. Även om lacket faktiskt var ganska lättmålat är det svårt att få jämnt, färgen vill gärna samlas i mitten av nageln och är skirare längs kanterna. Nej, det bästa med det här lacket är nog faktiskt korken, den var bekväm och skön att hålla i, med den lilla utvidgningen längst upp. Penseln som sitter i korken är däremot inget att hurra för - den är lite för kort och kommer att ha svårt att nå sen sista tredjedelen lack och dessutom var den lite svår att måla med.
 
Men färgen då? Jo, som sagt tråkrosa. Kan säkert passa någon gång när man måste ha något diskret och intetsägande, men då tror jag faktiskt att det finns andra lack som ger minst lika fina resultat med mindre jobb..
 
Så kära BK Deluxe - trots god vilja och en fin kämpainsats kommer du nog att hamna i frankningspåsen och förhoppningsvis ge ett snyggt, diskret, rosa skimmer till ett nytt lack istället. Bye!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: