NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Depend 005

Kategori:

Så börjar resan genom nagellackssortimentet. Första märke ut är Depend och först på tur står Depends 005 - ett cremelack med en bärigt rosaröd nyans. I solsken skiftar färgen i lite lilarosa och overall är det en ganska härlig färg.
 
Formulan är riktigt skön, ett lager räckte utan problem för att få en heltäckande färg och jag upplevde inga problem med varje sig rinnighet, penseldrag eller att färgen drogs loss av penseln. Det bildades snabbt ett jämnt och fint lager. Torktiden var helt okej, även om jag avslutade med ett lager Seche Vite för att vara på den säkra sidan eftersom jag skulle gå och lägga mig. Även för sig själv är lacket rejält glansigt och fint.
 
Nackdelen är att det färgar fingrar och naglar rejält rosarött när man ska ta bort nagellacket vilket gör att man får kämpa för att bli av med det.
 
Det var riktigt svårt att fotografera rättvisande, färgen på bilderna tenderar att bli helt annorlunda än i verkligheten. Det där med en dagsljuslampa får nog helt klart hamna på önskelistan inför jul!
 
 
 
 
Båda bilderna är tagna inomhus, i stark belysning med glödlampor.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: