NAIL ME

Naglar, naglar, naglar. Omvårdnad, manikyrer, lackningar, nailart - you name it!

Depend 199

Kategori:

Ytterligare ett Dependlack har testats här hemma. Denna gången föll valet på #199 - ett ljust, ljust mintgrönt cremelack i pastell. Trodde detta skulle bli en rejäl diss från min sida, men det var bättre än jag hade förväntat mig. Inget lack jag skulle använda just nu, men till våren kan det nog passa bra.
 
Dock är lacket sjukt svårt att jobba med - det är tjockt och svårmålat och torkar inte särskilt snabbt heller. På bilderna är det 2 ganska tjocka lager och inget överlack - rätt bra glans ändå måste jag säga. Med mina två lager var lacket fullt täckande.
 
Den svåra formulan gör det ju inte direkt väldigt lockande att lacka med det här igen, men till våren kommer jag nog försöka spä ut det lite och köra igen..
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Uppdatering kring fingret. Det är lite svullet, jäkligt ömt och eventuellt lite inflammerat. Men det läker på fint annars tycker jag. Rätt stor skillnad mellan idag och en vecka sen!
 
 
 
Imorgon är det äntligen dags för Nail Art Sunday  igen. Kolla gärna in för att se mina naglar på temat varumärkens/brands.
 
Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: